Gerenimot

menu
 1. Slumpmässiga ord
 2. Superhjälte
kategorier

kategorier :

 • dc hjältar
 • förundrans hjälte
 • dc skurkar
 • förunderliga skurkar
 • Random superhjälte

  generera
  _
  Generatore di lettere casuali gerenimot

  Hej, det är jag Gerenimot!
  Skapa ett ord.

  slumpmässig superhjältegenerator

  Med vår slumpmässiga superhjältegenerator kommer du att kunna rita en Marvel- eller DC Comics-hjälte. Efterlikna superhjältarna i dina favoritfilmer som spiderman och batman. Du har säkert samlat på dig en hel massa figurer av dina hjältinnor under hela din barndom, men känner du till dem alla? Testa dina kunskaper om filmens värld med Superman and the Avengers. X-men är också med i spelet! Om du föredrar skurkar kan du filtrera för att bara spela med superskurkar.

  Vad är en serie?

  Det finns många definitioner, och ärligt talat är de alla bra. Jag tror att den mest användbara definitionen är att en serie är en berättelse som presenteras i sekventiell konst. Detta är en något modernare definition än de två vanligast citerade definitionerna, nämligen att en serie är en bok som använder sekventiell konst (i motsats till en roman som använder sekventiell konst, eller till en tidning), eller att en serie är en serietidning. bok. (Naturligtvis skulle denna definition kunna utökas till att omfatta grafiska romaner, men det är en annan diskussion).

  Den första serien är Famous Funnies #1, publicerad sommaren 1934. Det var en samling av tidningsserier, med några textsidor före följande serie. (Det råder viss oenighet om huruvida texten ursprungligen fanns med, men den finns i det nytryck jag har). Den var på 64 sidor, kostade 10 cent och hade en upplaga på 150 000. Den gavs ut av Eastern Color Printing, som är mest känd för färgsöndagstidningar. Eastern säkrade Dell Publishings tjänster för att trycka böckerna, och Dell bad i sin tur flera serietidningsföretag att tillhandahålla material till boken.

  Så serier som form var ett kommersiellt företag från början. Förlagen såg en möjlighet att tjäna pengar på material som tidigare varit fritt tillgängligt och de tog det. All "konkurrens" vi har sett sedan dess bygger på samma modell.

  Det första numret av Action Comics, som innehöll Supermans första framträdande, publicerades av DC Comics i juni 1938. Action Comics #2 gavs ut på hösten, men var inte en "serietidning" i termens moderna mening, eftersom den var inte en samling serier. Det är mer en lång historia, med några sidor med text i början, och den kostar 40 cent. Den trycktes av National Periodicals, som skulle bli DC Comics, som skulle bli DC Entertainment, som skulle bli DC Comics igen.